Napomene uz predavanje dana 24.09.2022.

Zahvaljujemo se svima koji su se prijavili na predavanje "Kako uče djeca sa sindromom Down" dana 24.09.2022. od 10.00h do 14.00h u organizaciji Hrvatske zajednice za Down sindrom. 

Prijavljeno je preko 190 osoba što nažalost znači da zoom licenca koju imamo za 100 osoba neće moći sve vas primiti. I prijašnjih godina znali smo imati puno prijava, no oko 40%- 50% prijavljenih nije se spajalo te iz tog iskustva nismo ograničavali prijave ni ove godine.

Ove godine ćemo složiti i live streaming na Facebook stranici Hrvatske zajednice za Down sindrom te ako ne mognete ući na zoom ili vam više odgovara pratiti predavanje na Facebooku odmah nas pratite. na Facebooku. 

Molimo one koji se spoje na zoom da svoje kamere i mikrofone držite ugašene cijelo vrijeme predavanja. Ukoliko budete imali pitanja, pišite ih u chatu ili na facebooku u komentarima.

Molimo vas da i svoja imena promijenite u neke kratke oznake.

Sve molimo, a to ćemo vam i na početku prenijeti da u chat (zoom) stavite svoje ime i prezime da znamo da ste bili kako bismo mogli poslati vam potvrdnice ako se drugačije ne dogovorimo tijekom predavanja.

Oni koji će nas pratiti na Facebooku, lijepo molimo da pošalju privatnu poruku da prate kako bismo i njima mogli poslati potvrdnice.

Link za spajanje i praćenje: 

zoom -  https://us02web.zoom.us/j/5704554298  , Meeting ID: 570 455 4298

Facebook - https://www.facebook.com/HRZajednicaDownSindrom

Prezentacija će biti objavljena prije predavanja.

Additional information